Cercar: 
 • Veure imatge de Taller de paper vitrificat (nova finestra)
  del 9 d'octubre al 11 de desembre, 19 h

  Taller de paper vitrificat

  impartit per Estela Torra
  En aquest taller aprendrem a tractar al paper de seda la transparència i aparença del vidre i la resistència i flexibilitat del plàstic.
  Amb ell es poden crear llums , guarniments , joies i innombrables objectes , solament limitats per la nostra creativitat.
 • Veure imatge de Exposició de dibuixos: Poemes i dibuixos de tardor (nova finestra)
  del 6 al 23 de novembre
  A la tardor és molta, moltíssima, la varietat de fulles caigudes a terra, tanta com la varietat de temes als dibuixos i poemes que Sabéllico ens presenta.

  Inauguració: 6 de novembre, a les 19.30 hores
 • Veure imatge de Exposició de fotografia. Magic Inside vol. II  La nova llum (nova finestra)
  del 6 al 23 de novembre
  "Els contrastos dels llocs en decadència, és la pura bellesa que resplandeix davant els meus ulls" Horacio Riveros. Magic Inside, és un projecte fotogràfic sobre llocs oblidats i abandonats en diferents llocs d'Europa. En aquesta sèrie del projecte s'aplica la tècnica de pintura lumínica per explorar imatges preses a la nit.

  Inauguració: 6 de novembre a les 19:30 hores
 • Veure imatge de The Circus (nova finestra)
  Dissabte, 24 de novembre

  The Circus

  VIII Cabaret Solidari Amavida
  Ja és aquí de nou el cabaret solidari! Veniu a gaudir amb nosaltres d'una tarda màgica de circ, riure i solidaritat, on viatjarem de la mà de vuit artistes de circ que ens acompanyaran en una tarda plena d'il.lusió! Tots els beneficis aniran destinats a Amavida ONGD, que treballa a Nala, una petita aldea de Nepal recostruïnt l'escola que va quedar derruïda després del terretrèmol de 2015.
  Espectacle apte per a tots els públics, entrada lliure (amb prèvia recollida de l'entrada a partir de les 18:00h) donatiu a la sortida!
  Petits granets de sorra poden convertir-se en muntanyes, així que vine a posar el teu! T'esperem!
 • Veure imatge de Exposició:50è Aniversari d'ALPI (nova finestra)
  del 26 de novembre al 21 de desembre
  L’ Associació Alpi és una entitat que treballa al costat de les persones amb discapacitat intel•lectual i les seves famílies. Es va crear l’ escola d’Educació Especial al 1968, i a l’actualitat ofereix 102 places en diferents serveis. Aquest any fem 50 anys d’història i volem donar a conèixer el que fem en el nostre dia a dia.
  Si vols saber més: wwwasociacionalpi.es
 • Veure imatge de Vols ballar? (nova finestra)
  Dimecres, 28 de novembre, 19 h

  Vols ballar?

  Sessió Informativa
  Participa en la creació d’un espectacle de dansa professional amb persones no professionals a partir dels tallers que s’impartiran de gener a abril de 2019 en diferents barris. L’espectacle resultant es representarà al Teatre Joventut i a altres espais de la ciutat. Busquem persones de tots els barris, encara que no tinguin coneixement de dansa o altres disciplines escèniques, de qualsevol condició física i amb interès i ganes de comprometre’s.

  Vine a aquesta sessió informativa i t'explicarem cóm ho farem.
 • Veure imatge de Taller de fotografiaSom barri.Pubilla cases. (nova finestra)
  del 4 al 20 de desembre
  Aquest taller està destinat a tota la gent del barri que vulgui desenvolupar d'una manera intensiva el tema de la fotografia de carrer i posteriorment, la creació i la producció d'un projecte fotogràfic conjunt per després obtenir-ne una publicació.
 • Veure imatge de XVI Festival de Villancicos y Canciones Populares Navideñas (nova finestra)
  Dissabte, 15 de desembre, 17 h
  Festival que es celebra anualment en el que les entitats federades realitzen actuacions nadalenques amb diferents grups de cante, ball, etc En aquest Festival es recullen aliments que es destinen a les parròquies i esglésies de la nostra ciutat.
 • Veure imatge de Conte de Nadal de Charles Dickens (nova finestra)
  Diumenge, 16 de desembre

  Conte de Nadal de Charles Dickens

  amb les Corals Musicòrum 
  Concert de Nadal de les corals Musicorum on s'interpretarà el concert «Conte de Nadal» de Charles Dickens. Un conte musical per a cor i piano amb música de Paul Williams, Alan Menken, John Debney i Danny Elfmant i amb la participació de les veus infantils, de joves i adults que conformen les Corals Musicorum amb narració del conte en directe i sorpreses musicals.
 • Veure imatge de Recordant el Nadal (nova finestra)
  Divendres, 21 de desembre, 18:30 h

  Recordant el Nadal

  organitzat per l'ACA Marismas del Guadalquivir
  Gaudirem d'un passeig pel temps recordant vivències d'aquell Nadal antic en família amb simbomba i anís, fins a arribar a les celebracions que gaudim avui en dia.
  Veurem un Festival Nadalenc compost de ball, cante, teatre i la representació d'un Pessebre Vivent, tot això amb el segell del millor flamenc. En acabar el Festival, el Pare Noel vindrà a recollir les cartes dels menuts i a repartir caramels.

  Es farà una aportació d’aliments per a lliurar-la a la Creu Roja
Centre Cultural La Bòbila - Plaça de la Bòbila, 1 - Telf: 93 403 26 50 (de dilluns a divendres de 9 a 14 i de 16 a 22 hores) - Contacta
Ajuntament de L'Hospitalet