Cercar: 
Pàgina de resultats: 1 2 3 4 5 Següent
Dissabte, 18 de setembre, 20h

No hi pot haver res millor que iniciar el curs amb un bon concert al terrat de La Bòbila amb Bestiar Universal i dues bandes impressionants: Mossén Bramit Morera i els Morts i Keilodrop.

Diumenge, 18 de juliol, 19h

Tres personatges a la corda fluixa del desastre. Quan es va estrenar, fa 150 anys, The Incredible Box va ser un èxit. Ara, el director i dos excèntrics ajudants intenten mantenir la grandesa del Show. Però la genialitat no s’hereta encara que, potser, al final de tant intentar ser magnífics ho aconseguiran. L'espectacle és gratuït, però cal reservar localitats a incredible_box.eventbrite.es

Divendres, 16 de juliol, 19h

“Here we go!“ és un espectacle de circ, l’espectacle més gran del món, on trobareu els millors acròbates, equilibristes, trapezistes ………de la dècada dels 90, i com no podria faltar en els millors dels circs, un sorteig! Aquest espectacle es caracteritza per barrejar circ, humor, elegància, creativitat i també, tot s’ha de dir, el glamur que mai no ha minvat de l’època daurada d’aquests peculiars personatges de circ old –fashioned.

Divendres, 9 de juliol, 19h

Sabates de xarol, un escenari sobre rodes, un trampolí rescatat del'oblit. Aquest showman autèntic i atemporal, per fi es troba amb l'arribada de la nova dècada daurada que tant ha esperat, els anys20 són aquí. Un segle més tard...! Piruetes, "malabailes", proeses i malapteses. Elegància,extravagància, llums i lluentor. Senyores i senyors, siguin testimonis de la prova vivent que l'únic somni que es perd és el que s'abandona.
 

Divendres, 9 de juliol, 20.30h

Summer al Districte IV-V Cabaret 13 a la fresca

amb Coincidències. Terrats en Cultura

Si hi ha una estrella del cabaret més experimental a Barcelona, és, sens dubte, Roberto G. Alonso. Amb la seva companyia ens ha presentat espectacles d’èxit, com el recent Cabaret Striptease i ens han convidat a nits canalles amb Cabaret 13, l’espectacle de cabaret picant que es va fer, amb nocturnitat i de manera intermitent, al local de la companyia. Per als Terrats en Cultura recupera aquest Cabaret 13, un espectacle que arrossega l’aura dels esdeveniments mítics, i el porta més enllà per mostrar-lo al nostre festival.

Pàgina de resultats: 1 2 3 4 5 Següent
Centre Cultural La Bòbila - Plaça de la Bòbila, 1 - Telf: 93 403 26 50 (de dilluns a divendres de 9 a 14 i de 16 a 22 hores Avís legal
Ajuntament de L'Hospitalet