Cercar: 
Pàgina de resultats: 1 2 3 4 5 Següent
Dissabte, 8 de febrer, 21 h

Je m'appelle Billy, amb Marisol Casas

GestViu. Cicle d'espectacles de clown inclusiu
Dins d'aquest cicle en el qual tots els espectacles han estat redirigits per ser totalment comprensibles per a persones sordes, però sense perdre un gram de comèdia per als oients, arriba Marisol Casas amb “Je m'appelle Billy”. Aquest espectacle ens explica la història d'una dona que va comprendre que compartir era l'única manera de descobrir el món. Aquesta història ens explica com jugar amb la imaginació.
del divendres 31 de gener al dissabte 15 de febrer, 20 h
Recollit d'entre els gels de l'Àrtic, un home misteriós explica la seva vida i la seva tragèdia al capità Walton: Com, obsessionat amb la vida i la mort, va descobrir el secret per donar vida a la carn morta i com va crear quelcom que després es tornaria en contra seu i intentaria acabar amb tot el que li era estimat.

Representacions:
31 de gener a les 20 hores
7 i 15 de febrer a les 20 hores
del divendres 17 al diumenge 19 de gener
"La caída de los cerezos" és l'opera prima de la companyia Ai Caramba! Escrita per Felipe Arizza i Ann Balaguer, l'obra busca exposar els problemes que neixen dels secrets, les pors, les mentides i els desitjos que mantenen els éssers humans i com afecta a les relacions interpersonals.
del dimarts 14 de gener al diumenge 2 de febrer
En els darrers tres anys la feina de Dani Torrent com a il•lustrador s’ha caracteritzat per una cerca estilística i conceptual que l’ha portat a treballar en dos projectes molt diferents, un ple de color i, l’altre, amb imatges monocromàtiques i sense composició prèvia.
Dissabte, 11 de gener, 21 h

Gesto es todo, amb Carlo Mô

dins del GestViu
Cicle d’espectacles de Clown inclusiu
Benvinguts al GestViu. Comencem el 2020 amb una experiència d'humor inclusiu, on tots els espectacles han estat redirigits per ser totalment comprensibles per a persones sordes, però sense perdre un gram de comèdia per als oients. Volem obrir aquest cicle amb algú que a més de ser un gran artista, també és un gran col·laborador en aquest procés.
Pàgina de resultats: 1 2 3 4 5 Següent
Centre Cultural La Bòbila - Plaça de la Bòbila, 1 - Telf: 93 403 26 50 (de dilluns a divendres de 9 a 14 i de 16 a 22 hores) - Contacta
Ajuntament de L'Hospitalet