Cercar: 
Pàgina de resultats: 1 2 3 4 5 Següent
Dissabte, 7 de novembre, 20 h

GestViu presenta:
Soloni
amb Ricardo Cornelius

Cicle d'espectacles de clown inclusiu
Veure imatge de GestViu presenta:Soloniamb Ricardo Cornelius (nova finestra)

Ricardo Cornelius presenta Soloni, un espectacle fresc i divertit en el qual el pallasso fa un peculiar vol entre caigudes, embolics, i plomes, transformant la realitat mitjançant els objectes amb què juga. Soloni és un espectacle que aposta per la simplicitat i la sorpresa del clown.
Espectacle de clown i comèdia física, que utilitza la dolçor i picardia del pallasso per introduir a l'espectador dins d'una poètica visual i impredictibles jocs.

Podeu aconseguir més informació i les vostres entrades a http://espectaclesdrbombolla.com/gestviu-soloni/

del divendres 30 d'octubre al diumenge 15 de novembre

El CC La Bòbila tanca fins el 16 de Novembre

Les noves mesures anti Covid-19 afecten les activitats culturals

El Govern ha aprovat noves mesures per reduir els contagis per la Covid-19 els Centre Culturals, l'Auditori Barradas i Torre Barrina romandran tancats. Segons el decret aprovat pel Govern, aquestes mesures s’aplicaran durant els pròxims 15 dies.

Les mesures restrictives també afecten a la celebració del Festival Acròbates, el cicle Blues & Boogie, la Nit dels Museus i les representacións d’Els Ocells i Cervantes y el juego de la oca, previstes al Teatre Joventut, que han quedat sospeses. Pel que fa als equipaments, les Biblioteques només oferiran servei de préstec. L’Escola Municipal de Música-Centre de les Arts suspèn les classes al centre i manté els Tàndems als centres escolars. Museu, Centre d’Art Tecla Sala i Fundació Arranz-Bravo mantenen obertes les exposicions amb aforament reduït al 33%.

Dijous, 29 d'octubre, 19 h

Conferència de Dansa
Posem veu al cos

Explica Dansa i Transmissions
Quinzena Metropolitana de la Dansa

Música, vídeo, fotografia, paraula i moviment s’uneixen per generar una experiència escènica pedagògica per a tots els públics. Es la trobada entre els ballarins Toni Jodar, Javi Casado i Guille Vidal-Ribas, que mitjançant un discurs dinàmic i accessible presenten un espectacle que connecta passat i present de forma transversal i ofereix eines per comprendre i gaudir de la dansa.

Cal inscripció prèvia al correu ccultural.labobila@l-h.cat indicant nom, cognemos i telèfon dels assistents

Dissabte, 17 d'octubre, 11 i 17 h

LLUNA MARE
UN VIATGE SONOR
12 maneres de sentir-nos emocionalment nodrits

impartit per
Bea Calero, coach i kinesiòloga
Adriana Alcaide, música i veu

L'Adriana Alcaide i la Bea Calero s'obren a l'arquetip de la "mare" com a receptora de les necessitats de nutrició emocional.

Aquesta obertura a l'arquetip de la mare té el propòsit de connectar amb les emocions, a través de l'observació les puguem sostenir, gràcies a la música trobar l'alliberament de l'energia retinguda i equilibrar aspectes que es manifesten en el nostre comportament, el nostre cos físic o el nostre sistema nerviós.

Aquest viatge sonor és un retrobament amb el nostre estat natural de presència, és un viatge de connexió vibracional transformador i transmutador de les emocions per vibrar alt.

Divendres, 16 d'octubre, 18:00 h

Teatre Còmic de Carrer
A la Fresca

Amb la Companyia Anna Confetti

Tres personatges i una cadira gegant surten a prendre la fresca, generant diferents situacions còmiques al llarg d’un recorregut.

Espectacle inspirat en situacions quotidianes.

Visual i amb poques paraules.

Al llarg de l'Avinguda Primavera

Pàgina de resultats: 1 2 3 4 5 Següent
Centre Cultural La Bòbila - Plaça de la Bòbila, 1 - Telf: 93 403 26 50 (de dilluns a divendres de 9 a 14 i de 16 a 22 hores) - Contacta
Ajuntament de L'Hospitalet