Cercar: 
Pàgina de resultats: 1 2 3 4 5 Següent
Diumenge, 26 d'abril, 19:30 h

Coincidències-Terrats en Cultura presenta
Ocaña, Reina de les Rambles

amb Marc Rosich, Joan Vázquez i Marc Sambola
Espectacle nominat als premis de la crítica com a Millor Espectacle Musical i Millor Actor Musical.
Veure imatge de Coincidències-Terrats en Cultura presentaOcaña, Reina de les Rambles (nova finestra)
Va ser un artista autènticament inclassificable. Va irrompre com a performer dècades abans que ningú de nosaltres sabés què volia dir fer una performance. A través de les seves intervencions artístiques, va esdevenir un activista pioner dels drets LGTBI molt abans que entenguéssim el significat d’aquestes sigles. Ocaña, el precursor de tota una manera de viure i d’entendre el món, torna a Barcelona, i ho fa, com és natural, a través dels Terrats en Cultura, al Terrat de La Bòbila: al cap i a la fi, a Ocaña li agradaven els espectacles d’altura.

Cal fer una reserva prèvia escrivint a ccultural.labobila@l-h.cat
Aforament limitat
Divendres, 24 d'abril, 19:30 h
Veure imatge de Coincidències-Terrats en Cultura presentaAtacama! (nova finestra)
És una de les personalitats més captivadores del panorama actual de la música d’autor. Amb veu delicada i històries apassionants, proposa a l’escenari una inèdita travessa per tradicions musicals reinventades, idiomes i mons aparentment distants.

Cal fer una reserva escrivint a ccultural.labobila@l-h.cat
Aforament limitat

del divendres 3 al dimecres 29 d'abril

2on Festival del Llibre d'Artista de L'Hospitalet

amb motiu de la celebració de Sant Jordi
El Districte Cultural de L’ Hospitalet en col·laboració amb el CC La Bòbila, organitza amb motiu de la Diada de Sant Jordi 2020, la segona edició del Festival del Llibre d'artista de L’Hospitalet. L'objectiu d'aquesta mostra és promocionar el llibre d'artista elaborat de manera artesanal o de petita edició autoeditada.
Aquí teniu les bases per a poder presentar-vos, com a màxim, fins el 24 de març .
del dimarts 31 de març al dijous 30 d'abril
Veure imatge de Exposició de fotografia15+1: La fe sentida (nova finestra)
Quinze van ser les persones d'origen andalús que, en 1977, reunides en un bar del barri de Pubilla Cases de l’Hospitalet i recordant amb nostàlgia les seves processons, van sortir al carrer amb un San José damunt d'una taula per a expressar la seva fe, sentint com els veïns i les veïnes els acompanyaven amb devoció. Van iniciar així l'única processó laica d'Espanya, denominada 15+1, els quinze que la van iniciar i el següent que s'incorpori, el poble, en si.

Inauguració: 31 de març a les 19:30 hores
Diumenge, 29 de març, 11 h

Taller
Lluna Mare, un viatge sonor

impartit per Adriana alcaide i Bea Calero
Veure imatge de TallerLluna Mare, un viatge sonor (nova finestra)
Aquest taller combina l'acompanyament emocional amb la música i la veu com a via principal per restablir l'equilibri i abastir un pont obert al canvi.

L'Adriana Alcaide i la Bea Calero s'obren a l'arquetip de la "mare" perquè les persones que participen en aquest taller puguin connectar amb les seves necessitats de nutrició emocional en qüestions de receptivitat, de reacció, d'escolta i fluïdesa.
Pàgina de resultats: 1 2 3 4 5 Següent
Centre Cultural La Bòbila - Plaça de la Bòbila, 1 - Telf: 93 403 26 50 (de dilluns a divendres de 9 a 14 i de 16 a 22 hores) - Contacta
Ajuntament de L'Hospitalet