Cercar: 
Pàgina de resultats: 1 2 3 4 5 Següent
Dijous, 15 d'abril, 20 h

Yo nunca me he ido de Montenegro
de Silvana Pérez Meix & Poka yoke Teatro.

MUTIS
XII Festival de Teatro Independiente de Barcelona

AQUESTA REPRESENTACIÓ S'HA SUSPÉS PER PROBLEMES TÈCNICS

El Festival MUTIS arriba a la ciutat de L'Hospitalet amb aquest muntatge creat per Silvana Pérez Meix i la Companyia Poka Yoke Teatro.

Podeu fer les reserves a la web del Festival www.mutis.es

Divendres, 19 de març, 18:30h

Rise, Companyia Wonderground 

Quinzena Metropolitana de la Dansa

El duet Wonderground, amb el seu característic equilibri entre poesia, detall i cruesa del moviment, crea una dansa on utilitza diferents disciplines de moviment com a formes de comunicació. Quan es troben, comparteixen. I ho fan de mil maneres. Però és des del que és simple, peculiar i personal, que transformen el que són i s’aboquen a l'essència de les vides. 

Inscripció prèvia 

Divendres, 12 de març, 18:30h

INDALA, David Vento Dance Theatre

dins de la Quinzena Metropolitana de la Dansa

En la premiada peça INDALA tres ballarins conjuminen dansa, teatre físic i circ per construir una peça que, tot manipulant arcs metàl·lics i rodes Cyr, descobreix l'ésser humà primitiu i contemporani. INDALA proposa un recorregut escènic en el qual es descobreix l'ésser humà en les seves formes primitives i contemporànies.

Inscripió prèvia 

Divendres, 5 de març, 18h

Hito, Chey Jurado i Akira Yoshida

Quinzena Metropolitana de la Dansa

Bevent de la cultura hip-hop, la dansa contemporània i la teatralitat, Chey Jurado i Akira Yoshida sincronitzen els seus moviments a escena per recórrer camins, perdent-se i trobant noves direccions a l’horitzó.

del dimarts 2 al dimarts 23 de març

Les imatges mostren un país de gran riquesa natural i una història i unes tradicions vibrants i altament fotogèniques. El to monocrom de la cianotípia confereix a totes les fotografies un caràcter pictòric, lleugerament melancòlic.

Pàgina de resultats: 1 2 3 4 5 Següent
Centre Cultural La Bòbila - Plaça de la Bòbila, 1 - Telf: 93 403 26 50 (de dilluns a divendres de 9 a 14 i de 16 a 22 hores) - Contacta
Ajuntament de L'Hospitalet