Cercar: 
Pàgina de resultats: 1 2 3 4 5 Següent
Dissabte, 30 de novembre, 19 h

Del Somni a la Veu

amb la Coral Musicòrum d'Esplugues
Veure imatge de Del Somni a la Veu (nova finestra)
Espectacle de les formacions Som Night i el Cor de la nit, per a cor i piano. Una proposta musical i escènica que vol ser un resum emocional del que significa cantar en una mateixa formació durant més de 10 anys.
Divendres, 29 de novembre, 19 h
L'Associació L'Horgull organitza aquesta gala benèfica amb motiu del Dia Mundial de la Lluita contra la Sida. Presentats per Brigitta Lamoure, passran pel nostre escenari els artistes Coral Stars, Juan Reina, Manuel Fernández, Dani Galera, Versus i Barcelona Rainbow Singers.

Els diners recaptats es destinaran a la Unitat de VIH i ITS de l'Hospital de Bellvitge.
Diumenge, 24 de novembre, 18 h
L’Ofèlia, una noia poc agraciada, manipuladora i amb un caràcter un tant estrany, es filla de Giancarlo Falsone; un gàngster italià fugit de la justícia. Ella regenta un dels negocis del seu pare, una gestoria, aquí coneix al que serà el seu marit, però no tothom sembla estar d’acord amb aquest  casament, principalment la minyona que després de molts anys treballant per a la família, s’ha pres unes llibertats que no li pertoquen.
Dissabte, 23 de novembre, 19 h

Acte solidari de l'Associació Ajutsi

A benefici d’Escola Parameswar de Gengapuram
En aquest acte solidari, s'oferirà un espectacle musical  de balls de bollywood  a càrrec de Sunaera i Bollywood Sílvia Gutiérrez.
També podrem gaudir de l'actuació de guitarra a càrrec de Xavier Valdivieso i obtenir més informació del projecte gràcies a la projecció del video de Marc Galver.
Divendres, 22 de novembre, 19 h

Cabaret Solidari de Circ

organitzat per Amavida
Som felices d'anunciar que ja comencem a preparar el IX Cabaret Solidari Amavida 2019. Us esperem el divendres 22 de Novembre al teatre del Centre Cultural La Bobila a Hospitalet de Llobregat
Espectacle multidisciplinar de Circ per a public familiar.
Entrada lliure, donatiu a la sortida ;)
Recollida d'entrades al vestibul del centre el mateix dia a les 18:30.  Us esperem ;)
Aquí teniu el link per visitar la pàgina Amavida, on podreu veure els projectes que fan al Nepal!
www.proyectoamavida.org
Pàgina de resultats: 1 2 3 4 5 Següent
Centre Cultural La Bòbila - Plaça de la Bòbila, 1 - Telf: 93 403 26 50 (de dilluns a divendres de 9 a 14 i de 16 a 22 hores) - Contacta
Ajuntament de L'Hospitalet