Cercar: 
Pàgina de resultats: 1 2 3 4 5 Següent
Dissabte, 11 de gener, 21 h

Gesto es todo, amb Carlo Mô

dins del GestViu
Cicle d’espectacles de Clown inclusiu
Benvinguts al GestViu. Comencem el 2020 amb una experiència d'humor inclusiu, on tots els espectacles han estat redirigits per ser totalment comprensibles per a persones sordes, però sense perdre un gram de comèdia per als oients. Volem obrir aquest cicle amb algú que a més de ser un gran artista, també és un gran col·laborador en aquest procés.
Dimarts, 17 de desembre, 19 h

Una reflexió sobre els motius que empenyen a la migració
Dia Mundial del Migrant: “We exist”

Projecció del documental "We exist" i col•loqui posterior amb el director Lucian Segura i Andreu Rul•lan, capità de salvament marítim.
WE EXIST és un projecte itinerant sense finalitats de lucre que consisteix a presentar el documental musical "We Exist", seguit d'un diàleg participatiu sobre les migracions de refugiats en diversos països amb el propòsit d'augmentar la consciència i sensibilitzar cap a les anomenades “migracions de refugiats”; una de les majors crisis humanitàries que s'hagi experimentat en el món.
Dissabte, 30 de novembre, 19 h

Del Somni a la Veu

amb la Coral Musicòrum d'Esplugues
Veure imatge de Del Somni a la Veu (nova finestra)
Espectacle de les formacions Som Night i el Cor de la nit, per a cor i piano. Una proposta musical i escènica que vol ser un resum emocional del que significa cantar en una mateixa formació durant més de 10 anys.
Divendres, 29 de novembre, 19 h
L'Associació L'Horgull organitza aquesta gala benèfica amb motiu del Dia Mundial de la Lluita contra la Sida. Presentats per Brigitta Lamoure, passran pel nostre escenari els artistes Coral Stars, Juan Reina, Manuel Fernández, Dani Galera, Versus i Barcelona Rainbow Singers.

Els diners recaptats es destinaran a la Unitat de VIH i ITS de l'Hospital de Bellvitge.
del dimarts 26 de novembre al divendres 20 de desembre
Les meves escultures solen inspirar-se en el món animal, però de tant en tant necessito explorar nous camins, com ha ocorregut amb aquesta col•lecció de màscares. Quan vaig començar a treballar en elles, inconscientment vaig anar creant peces que semblaven rescatades d'un jaciment precolombí, asteca o de llunyanes terres orientals. Sense haver-ho planejat, van anar sorgint de manera espontània, fins a formar aquesta curiosa col•lecció, que podria ser part d'un Museu arqueològic imaginari.
Pàgina de resultats: 1 2 3 4 5 Següent
Centre Cultural La Bòbila - Plaça de la Bòbila, 1 - Telf: 93 403 26 50 (de dilluns a divendres de 9 a 14 i de 16 a 22 hores) - Contacta
Ajuntament de L'Hospitalet