Cercar: 
Pàgina de resultats: 1 2 3 4 5 Següent
Diumenge, 29 de març, 11 h

Taller
Lluna Mare, un viatge sonor

impartit per Adriana alcaide i Bea Calero
Veure imatge de TallerLluna Mare, un viatge sonor (nova finestra)
Aquest taller combina l'acompanyament emocional amb la música i la veu com a via principal per restablir l'equilibri i abastir un pont obert al canvi.

L'Adriana Alcaide i la Bea Calero s'obren a l'arquetip de la "mare" perquè les persones que participen en aquest taller puguin connectar amb les seves necessitats de nutrició emocional en qüestions de receptivitat, de reacció, d'escolta i fluïdesa.
del dijous 12 al diumenge 29 de març

Anul·lació d'activitats

Mesures preventives pel Coronavirus
L’Ajuntament de L’Hospitalet vetlla pel compliment de les mesures acordades per les administracions estatal i autonòmica, les competents en matèria de salut pública, en relació amb l’evolució del coronavirus Covid-19. L’objectiu municipal és donar una resposta eficaç, rigorosa i serena als reptes que ens planteja aquesta situació excepcional.

Com a conseqüència de les mesures de contenció decretades en les darreres hores, a partir d’avui, dijous 12 de març, i durant un període mínim de quinze dies, es suspenen les activitats als centres culturals, museus, Teatre Joventut i Auditori Barradas i també les activitats de les biblioteques, que es mantenen obertes..
Dijous, 12 de març, 18 h
L'Associació cultural Meditarrània es suma a les celebracions i reivindicacions del Dia Internacional de la Dona organitzant una trobada que versarà sobre la dona migrant en general i la marroquí en particular.
Dissabte, 7 de març, 21h

Broomazo, amb Txema Muñoz

GestViu, Cicle d'Espectacles de Clown inclusiu
Seguim per tercer mes consecutiu amb els espectacles del Cicle GestViu i fem un petit gir cap a la màgia còmica amb l'actuació de Txema Muñoz.. Diuen que és l'únic "manetes" que ha arreglat canonades i canviat bombetes en més de vint països dels cinc continents.
del dijous 5 al divendres 6 de març, 18h
Ens proposem treballar en l'elaboració d'un mural visual a partir de produccions col·lectives des d'una perspectiva de gènere. El taller busca recórrer conceptualitzacions i experiències col·lectives d'activisme visual entrellaçant fotografia, comunicació visual, societat i política. El resultat serà un taller realitzat amb la tècnica del Paste-up (adhesiu) en un mur.
Pàgina de resultats: 1 2 3 4 5 Següent
Centre Cultural La Bòbila - Plaça de la Bòbila, 1 - Telf: 93 403 26 50 (de dilluns a divendres de 9 a 14 i de 16 a 22 hores) - Contacta
Ajuntament de L'Hospitalet