Cercar: 
Pàgina de resultats: 1 2 3 4 5 Següent
Diumenge, 28 de novembre, 18 h

2 ona Gala Benèfica

Dia Mundial de la Lluita contra la Sida

Després de la crisi sanitària de la covid-19 i tot expectants a l’obertura dels centres culturals, enguany, novament, podrem tornar a celebrar la gala a favor de la recerca i la lluita contra la sida.
Des de l’associació, estem molt contents d’anunciar-vos que ens trobarem el pròxim dia 28 de novembre, a les 18 h, al Centre Cultural de La Bòbila, escenari en el qual es duran a terme un bon nombre d’actuacions.

Dijous, 25 de novembre, 20 h

Concert Des-Generat

amb Señorita Júlia y sus Ex

Dia Internacional de l'Eliminació de la Violència contra la Dona

DES-Generados és un concert on la Señorita Julia barreja amb intel·ligència femenina qualsevol tipus de gènere musical, amb el sol objectiu de que “te partas la caja de risa”. Música i riures assegurats.

Dijous, 11 de novembre, 19:30 h

Teatre a La Bòbila: Habitación de matrimonio

de Bathsheba Doran amb La Nuestra Teatro

Qui té l'última paraula sobre l'educació dels nostres fills? Estic educant bé als meus? Els dedico suficient temps? I a mi mateix? És necessari renunciar a la llibertat individual per a ser bon pare o mare? I perquè el matrimoni funcioni? “Habitació de matrimoni” posa el focus sobre aquestes qüestions a les quals donem cos i veu en l'escenari.

Reserves d'entrades a https://habitaciondematrimonio.eventbrite.es

 

Dilluns, 8 de novembre, 16:30 h

Teatre en família

impartit per Rubén Arroyo

Realitzaré una classe evolutiva i divertida amb les fases de presentació, escalfament, molts jocs teatrals i improvisacions.
Mares-Pares i fills col·laboraran i interpretaran conjuntament, al principi només la bombolla familiar, i progressivament tota la classe al conjunt.

Es tocaran les temàtiques d'animals, elements, inversió de rols criatures-adults, titelles, i tantes altres.

Informació i inscripcions a https://vereah.wixsite.com/rubenarroyopro/contact

Dissabte, 6 de novembre, 16 h

Abordarem les temàtiques d'animals, elements tragèdia i potser payas@. Paral·lelament treballarem l'escolta, el joc, la precisió i la consciència escènica.

Després d'un escalfament corporal, realitzarem exercicis teatrals individuals, en parelles i amb tot el grup. Cap al final de cada classe mostrarem improvisacions on posarem sobre escena el que hem après i molt més.

Us podeu inscriure escrivint a https://vereah.wixsite.com/rubenarroyopro/contact

Pàgina de resultats: 1 2 3 4 5 Següent
Centre Cultural La Bòbila - Plaça de la Bòbila, 1 - Telf: 93 403 26 50 (de dilluns a divendres de 9 a 14 i de 16 a 22 hores Avís legal
Ajuntament de L'Hospitalet