Cercar: 
Pàgina de resultats: 1 2 3 4 5 Següent
Divendres, 5 de març, 18h

Hito, Chey Jurado i Akira Yoshida

Quinzena Metropolitana de la Dansa

Bevent de la cultura hip-hop, la dansa contemporània i la teatralitat, Chey Jurado i Akira Yoshida sincronitzen els seus moviments a escena per recórrer camins, perdent-se i trobant noves direccions a l’horitzó.

del dilluns 11 al divendres 29 de gener

La bellesa, o no, està sempre en els ulls del qual mira, o dit d'una altra manera: són els teus ulls els que transmeten al teu cor totes i cadascuna de les sensacions que puguem gaudir en observar qualsevol obra,tant si és natural com inventada.

La tecnologia ens ha donat les eines per a plasmar allò que està davant de nosaltres.Una mateixa imatge pot ser vista i interpretada d'infinitat de maneres.

Heus aquí el que en el seu moment vaig veure.

Santiago Gil.

del diumenge 27 de desembre de 2020 al dimarts 5 de gener de 2021

Campament reial

al Parc de Les Planes

Comunicat de SS, MM, els Reis Mags de l'Orient

Reserveu les vostres entrades AQUÍ

Nens, nenes, pares, mares, avis i àvies, us volem anunciar que enguany, nosaltres, els Reis Mags de l'Orient tenim més feina que mai, és un any especial i volem omplir les cases de regals!
És per això que instal·larem el nostre campament Reial a partir del 27 de desembre, per tenir-ho tot preparat per visitar les vostres cases el dia 5 de gener a la nit, mentre dormiu, com cada any!
I com que enguany no podrem fer la cavalcada, us volem convidar a visitar-lo, hi veureu tot el que veieu a la cavalcada tot i alguna cosa més, us esperem!

(i nosaltres els Reis arribarem el dia 5 just per omplir-vos de Regals)

 

Divendres, 18 de desembre, 20h

Trapped és un delirant solo d’Inda Pereda en el què utilitza la comèdia física, el so i la mímica per construir un paisatge imaginari salvatge, ple de situacions emocionants, ridícules i grotesques: operacions d’emergència, inusuals musicals corporals i el feliç naixement d’ essers mutants; tot això està poblat per personatges bojos i universals: molestos samurais i vaques felices.
Espectacle adaptat per a persones sordes
Venda d'entrades: https://espectaclesdrbombolla.com/gestviu-trapped/

Divendres, 11 de desembre, 20h

Sola by Pinketa - Cicle GestViu

amb Imperfectes Klown's

“Sola” by Pinketa és un viatge existencial des de l’emoció més sincera. La pallassa Pinketa viatja amb la seva barca acompanyada i feliç fins que la vida se li va emportant tot allò que més estima, però ella continua navegant sense perdre l‘alegria i l’amor. Una tendra història de despedides i benvingudes davant les tragèdies de la vida d‘ una supervivent que lluita per crear el seu propi camí.
Espectacle adaptat per a persones sordes.
Venda d'entrades: https://espectaclesdrbombolla.com/gestviu-sola-by-pinketa/

Pàgina de resultats: 1 2 3 4 5 Següent
Centre Cultural La Bòbila - Plaça de la Bòbila, 1 - Telf: 93 403 26 50 (de dilluns a divendres de 9 a 14 i de 16 a 22 hores) - Contacta
Ajuntament de L'Hospitalet