Cercar: 
 • Diumenge, 17 de març, 18 h

  Espectacle de música i titelles:
  Un Regal Magnífic

  amb la companyia Penjim-Penjam
  organitzat per Amics de la Música de Santa Magdalena d'Esplugues
  Veure imatge de Espectacle de música i titelles:Un Regal Magnífic (nova finestra)
  Un regal magnífic és un espectacle de música en viu (veu, violí, violoncel,piano i baix) on petits i grans gaudeixen de la música tot veient un conte amb titelles.
  Preu:
  Gratuït per a nenes i nens
  Col·laboració acompanyants: 6€
 • Dissabte, 30 de març, 19:00 h
  Veure imatge de Teatre a La Bòbila:"Gente Túrbia" (nova finestra)
  "Gente Túrbia" podem ser nosaltres. Són individus que estan entre nosaltres, personatges que poden sorprendre'ns en un moment donat i donar un gir inesperat a la nostra vida. Ens coneixem realment? Tens idea del que habita en el més profund d'aquell que, ara mateix, està assegut a la teva dreta?
 • Dissabte, 6 d'abril, 20:00 h
  Veure imatge de Teatre a La BòbilaVersos perplexosde Victòria Gras (nova finestra)
  Versos perplexos explora a través de la paraula, el moviment i la música les relacions poc convencionals, el pas del temps, la bogeria i el perill que suposa no estar alerta.
  A partir de la poesia inèdita de Victòria Gras, el col•lectiu de dones Axoloti ha creat un projecte empíric on a cada pas s'obre una nova via. La poesia com a expressió vital. La dansa com a possibilitat enfront la violència. La música com a ressò del perill imminent que suposa el feixisme.
Centre Cultural La Bòbila - Plaça de la Bòbila, 1 - Telf: 93 403 26 50 (de dilluns a divendres de 9 a 14 i de 16 a 22 hores) - Contacta
Ajuntament de L'Hospitalet