Cercar: 
 • del 9 al 20 de juliol

  Teller de Robòtica:
  Scratch

  orgaitzat pel Club de Robótica Cortocircuito
  Veure imatge de Teller de Robòtica:Scratch (nova finestra)
  El taller utilitza el set de LEGO WeDo Education i el programari de Scratch 2.0.
  Amb els coneixements d'aquest taller l'estudiant podrà construir, programar i provar les seves solucions basades a la tecnologia robòtica de la vida real.
  L'enfocament del taller és totalment pràctic i interactiu. Es tracta de donar certes eines i coneixements perquè els participants puguin desenvolupar les seves pròpies idees en la solució de problemes.

  Dates: 9, 10, 12, 13, 16, 17, 19 i 20 de juliol
  Horaris: D’11 a 13 hores
  Edat: De 7 a 12 anys

  Si vols més información o be et vols inscriure, nomès cal que els escriguis a clubcortocircuito@gmail.com o be els facis arribar un WhatsApp al 693 82 19 56.
 • del 9 al 19 de juliol, 16 h

  Taller de Robòtica: Mecànica

  organitzat pel Club de Robòtica Cortocircuito
  Veure imatge de Taller de Robòtica: Mecànica (nova finestra)
  Taller per aprendre nocions bàsiques de mecanismes útils en robòtica, maquines simples i aplicacions, mecanismes de transmissió i estructures amb peces de LEGO Mindstorms i LEGO WeDo. Si vols més informació o et vols inscriure, nomès cal que els escriguis a clubcortocircuito@gmail.com o be els facis arribar un WhatsApp al 693 82 19 56.
 • del 14 al 21 de juliol, 10 h

  Taller de Robòtica:
  Introducció a l'Arduino

  organitzat pel Club de Robòtica Cortocircuito
  Veure imatge de Taller de Robòtica:Introducció a l'Arduino (nova finestra)
  Es desenvolupa amb els següents continguts teòrics: entrades i sortides d'una P.L.C. Tipus de microcontroladors Arduino i Shields. Sensors i receptors compatibles amb Arduino. Estructura de programació d’Arduino, pols PWM i control amb pin digital.
  Les pràctiques a realitzar són “blink”, comunicació en sèrie amb l'ordinador, declaració “if”, “for”, “if....else if”. control d'un LED RGB, servomotor, motor pas a pas, comptador digital, pantalla LCD i receptor infraroig amb comandament a distància.

  Dates: 14 i 21 de juliol
  Horari: De 10 a 13 hores
  Edat: A partir de 14 anys

  Si vols més información o be et vols inscriure, nomès cal que els escriguis a clubcortocircuito@gmail.com o be els facis arribar un WhatsApp al 693 82 19 56.
Centre Cultural La Bòbila - Plaça de la Bòbila, 1 - Telf: 93 403 26 50 (de dilluns a divendres de 9 a 14 i de 16 a 22 hores) - Contacta
Ajuntament de L'Hospitalet