Cercar: 
 • Dissabte, 24 de novembre

  The Circus

  VIII Cabaret Solidari Amavida
  Veure imatge de The Circus (nova finestra)
  Ja és aquí de nou el cabaret solidari! Veniu a gaudir amb nosaltres d'una tarda màgica de circ, riure i solidaritat, on viatjarem de la mà de vuit artistes de circ que ens acompanyaran en una tarda plena d'il.lusió! Tots els beneficis aniran destinats a Amavida ONGD, que treballa a Nala, una petita aldea de Nepal recostruïnt l'escola que va quedar derruïda després del terretrèmol de 2015.
  Espectacle apte per a tots els públics, entrada lliure (amb prèvia recollida de l'entrada a partir de les 18:00h) donatiu a la sortida!
  Petits granets de sorra poden convertir-se en muntanyes, així que vine a posar el teu! T'esperem!
 • Dimecres, 28 de novembre, 19 h

  Vols ballar?

  Sessió Informativa
  Veure imatge de Vols ballar? (nova finestra)
  Participa en la creació d’un espectacle de dansa professional amb persones no professionals a partir dels tallers que s’impartiran de gener a abril de 2019 en diferents barris. L’espectacle resultant es representarà al Teatre Joventut i a altres espais de la ciutat. Busquem persones de tots els barris, encara que no tinguin coneixement de dansa o altres disciplines escèniques, de qualsevol condició física i amb interès i ganes de comprometre’s.

  Vine a aquesta sessió informativa i t'explicarem cóm ho farem.
 • Divendres, 21 de desembre, 18:30 h

  Recordant el Nadal

  organitzat per l'ACA Marismas del Guadalquivir
  Veure imatge de Recordant el Nadal (nova finestra)
  Gaudirem d'un passeig pel temps recordant vivències d'aquell Nadal antic en família amb simbomba i anís, fins a arribar a les celebracions que gaudim avui en dia.
  Veurem un Festival Nadalenc compost de ball, cante, teatre i la representació d'un Pessebre Vivent, tot això amb el segell del millor flamenc. En acabar el Festival, el Pare Noel vindrà a recollir les cartes dels menuts i a repartir caramels.

  Es farà una aportació d’aliments per a lliurar-la a la Creu Roja
Centre Cultural La Bòbila - Plaça de la Bòbila, 1 - Telf: 93 403 26 50 (de dilluns a divendres de 9 a 14 i de 16 a 22 hores) - Contacta
Ajuntament de L'Hospitalet