Cercar: 
 • del 28 de maig al 22 de juny
  Veure imatge de Exposició de PinturaCol•lectiu Aprestadora (nova finestra)
  Aquesta mostra està composta pels tres pintors del col•lectiu artístic d’Aprestadora, un centre de trobada a l'Hospitalet de Llobregat creat per unir i compartir coneixements entre les diferents disciplines del món de l'art com la pintura, l'escultura, el disseny i la música entre d’altres.
  En aquesta ocasió ens acompanyen les creacions d'Alejandro Acosta, Joshua Perkin i Mirix, tres artistes molt diferents però que comparteixen un mateix espai on crear i desenvolupar les seves idees i el seu art.

  Inauguració: 29 de juny a les 19:30 hores
 • del 28 de maig al 17 de juny

  PALLONATS

  Exposició del departament d'esmalts artístics de l'ESDA Llotja, 2018
  Veure imatge de PALLONATS (nova finestra)
  El tema proposat  aquest any a l’alumnat ha estat el “pallonat”, és a dir, la decoració  d’un objecte esmaltat on s’han intercalat de manera artística o decorativa, entre capes d’esmalts transparents uns finíssims fulls de metalls purs, com l’or o l’argent, que a més d’establir formes, proporcionen una lluentor extra als colors dels esmalts superposats.
  Aquesta aplicació i utilització de pallons  s’incorporà a la tècnica de l’esmalt, al Renaixement, proliferant  la seva utilització  en als esmalts del segle XVI i ha perdurat fins a l’actualitat.

  Inauguració: 26 de maig a les 19:30 hores
Centre Cultural La Bòbila - Plaça de la Bòbila, 1 - Telf: 93 403 26 50 (de dilluns a divendres de 9 a 14 i de 16 a 22 hores) - Contacta
Ajuntament de L'Hospitalet