Cercar: 
Veure imatge de Nero di China (nova finestra)
Art Urbà a Pubilla Cases

Nero di China

Artista
Al Hall del Centre Cultural La Bòbila hi podeu trobar una columna molt diferent a la resta. L’artista italià Nero di China ha deixat la seva empremta en forma de petits dibuixos en blanc i negre.
Veure imatge de MuraL'H (nova finestra)
Art Urbà a Isabel La Catòlica

MuraL'H

amb Contorno Urbano
Amb el patrocini de Grup Memora i el suport de l’Ajuntament de L’Hospitalet , Contorno Urbano porta a terme una iniciativa denominada MuraL’H per pintar diversos ponts de la ciutat amb un objectiu comú: suscitar un debat sobre l’ús del l’espai públic i millorar la vida quotidiana de la gent a través de l’art.
Veure imatge de clica per veure més imatges (nova finestra)
Les columnes de La Bòbila

I Love Kawaii Graffiti

Cute Doodles by Garbi KW
Garbi KW proposa un treball híbrid entre moltes disciplines dispars: disseny, art, publicitat, estètica, cinema, instal•lacions, collages, videoart, cartellisme, pintura, il•lustració, actes preformatius, etc. En definitiva, és un autor hereu de les fonts més clàssiques, però alhora usa components estratègics que serveixen per reclamar l'atenció de la mirada de l'observador digital (xarxes socials, pàgina web, blog) i que estenen el discurs més enllà d’alló merament físic per traslladar a l'espai virtual un sistema premeditat de difusió artística.
Veure imatge de Dóna la cara per la teva ciutat (nova finestra)
Art urbà a l'antic Mercat de Can Vidalet

Dóna la cara per la teva ciutat

amb Rebobinart i l'Ajuntament de L'Hospitalet
El juliol del 2014 el Centre Cultural la Bòbila i l’associació RebobinArt van posar en marxa un projecte d’art urbà al barri de Pubilla Cases.
“Dóna la cara per la ciutat” és una iniciativa que neix amb la voluntat d’involucrar i de representar els veïns i les veïnes del barri, així com també els comerciants. Artistes urbans van portar a terme retrats de les seves cares amb la tècnica del grafitti urbà a les persianes del mercat de Can Vidalet a Pubilla Cases.
Veure imatge de 12+1 (nova finestra)
Art Urbà a La Torrassa

12+1

amb Contorno Urbano
12+1 és un projecte que pretén portar el concepte de galeria a un altre nivell, a una escala i un llenguatge diferent mitjançant l’ús de  murals de gran format , creant un espai expositiu a peu de carrer, més pròxim a la ciutadania.
Veure imatge de Obrim l'Escola Ernest Lluch (nova finestra)
Art Urbà a La Torrassa

Obrim l'Escola Ernest Lluch

amb Contorno Urbano y AMPA Ernest Lluch
Aquests murals formen part de la reivindicació per part de l'ampa Ernest Lluch i la ciutat de L'Hospitalet per a la construcció de l'escola. Actualment aquesta escola està situada en barracons prefabricats a l'espera de la construcció de l'edifici definitiu per part de la Generalitat de Catalunya.
Veure imatge de MuraL’H H101 (nova finestra)
Art Urbà al Gornal

MuraL’H H101

amb Contorno Urbano
L'artista conegut com H101 es l'autor d'aquest mural situat entre els barris de Gornal i Bellvitge. En aquesta obra H101 ens mostra la seva visió de la ciutat de L'Hospitalet fent us d'una original simbologia que sempre acompanya a les seves obres. Aquesta càrrega simbòlica , juntament amb l'utilització d'elements i formes geomètriques transporten a l'espectador al particular mon de H101.
Veure imatge de El Parc de la Serp (nova finestra)
ART URBÀ A SANT JOSEP

El Parc de la Serp

El Parc de la Serp a l’Hospitalet de Llobregat ha estat aquesta vegada l’escenari d’aquesta intervenció artística. Sota el projecte de l’Ajuntament de l’Hospitalet el parc ha estat remodelat i aquí és on entra l’actuació de Rebobin-Art. Els artistes Lucie, Jalón de Aquiles i Aram Rah ha realitzat la creació d’un mural on els motius del mateix fan honor al nom de la plaça.
Veure imatge de Art Urbà a Pubilla Cases (nova finestra)
Mural ceràmic de Rosa Satoca

Art Urbà a Pubilla Cases

amb l'Escola Massana i Ajuntament de L'Hospitalet
El carrer Simancas té una peça d’art urbà creada per l’artista Rosa Satoca sota la direcció de Matilde Grau i que compta amb la col•laboració de l’Ajuntament de L’Hospitalet i l’Escola Massana.
L’obra, que representa un grup de fulles d’alzina, té una grandària de 16 metres quadrats i està format per 408 rajoles de ceràmica cuites a 1000 graus de temperatura.
Veure imatge de El pont del Canigó (nova finestra)
Art Urbà a L'Hospitalet

El pont del Canigó

amb Monkey Fingers
Amb el patrocini de Grup Memora i el suport de l’Ajuntament de L’Hospitalet , Contorno Urbano porta a terme una iniciativa denominada MuraL’H per pintar diversos ponts de la ciutat amb un objectiu comú: suscitar un debat sobre l’ús del l’espai públic i millorar la vida quotidiana de la gent a través de l’art.
.
Veure imatge de TemporalMente (nova finestra)
Les columnes de La Bòbila

TemporalMente

de BL2A
Aquest misteriós artista urbà resumeix la seva filosofia en aquestes breus però contundents paraules:
"Convençut que el carrer és la galeria més democràtica que existeix i amb la necessitat d'alliberar les idees tancades en la meva bloc, desenvolupo el projecte BL2A, amb el qual rescato taulells i rajoles convertint-los en suport de la meva obra.
El procés de creació de cada obra conclou en fixar-la al carrer, convertint al transeünt en espectador d'una obra efímera que normalment troba per sorpresa."
BL2A
Veure imatge de MuraL'H amb Contorno Urbano (nova finestra)
Art Urbà a Bellvitge

MuraL'H amb Contorno Urbano

Pas de vianants creat per ONCE
Al desembre de 2016 el col·lectiu ONCE pinta el tercer mural del projecte MURAL’H , promogut per l'associació Contorno Urbano de L'Hospitalet de Llobregat.
És la quarta acció de MURAL’H, un projecte que pretén actuar sobre tots els barris de L'Hospitalet de Llobregat per transformar la ciutat, partint de la integració social i l'urbanisme.
El projecte està patrocinat per GRUP MEMORA i hi han col·laborat Montana Colors i l’Ajuntament de L'Hospitalet de Llobregat.
Veure imatge de Art urbà (nova finestra)
amb Contorno Urbano
En aquesta acció coordinada per Kwets 1 de Contorno Urbano, es crea un mural que reivindica la identitat d'un barri de la ciutat amb molt caràcter i una lluita veïnal molt arrelada, amb l'objectiu de mostrar el sentiment d'un barri i representar entre tots el que ho caracteritza.
Veure imatge de 40è Aniversari Club Sanfeliu-Sant Ildefons (nova finestra)
Art Urbà a Sanfeliu-Sant Ildefons

40è Aniversari Club Sanfeliu-Sant Ildefons

amb la Mireia Ruiz i el Raúl Ramos
A partir de l’aniversari de l’esplai Sanfeliu–Sant ildefons, s’han fet tallers per treballar el procés participatiu del mural amb artistes com la Mireia Ruiz i el Raúl Ramos. Es va decidir què es pintaria, i el dia de la celebració es va fer una convocatòria oberta perquè hi participés tothom qui ho volgués.
Veure imatge de The Acid Side (nova finestra)
Art Urbà a Santa Eulàlia

The Acid Side

amb els Monkey Fingers
El camaleó és un animal que no entén de colors, ja que els té tots en la seva pell. Un rèptil capaç de mimetitzar-se d'una manera psicodèlica; com el moment àlgid de l'àcid, ple de color, ple de vida.
Veure imatge de Mural a l'Avinguda Primavera (nova finestra)
Art Urbà a La Florida

Mural a l'Avinguda Primavera

amb LHOne, Press Fusion, Esplai La Florida i EMMCA
Amb motiu de les Festes de Primavera de la ciutat d'aquest 2017 els artistes Dario LHOne i Pres Fusion van pintar un mural de més de 70 metres a l'Avinguda Primavera de L'Hospitalet. Van comptar amb la col·laboració de veins del barri de la Florida, de l'Esplai Florida i dels alumnes de l'EMMCA (Escola Municipal de Música-Centre de les Arts).
Veure imatge de Gener 2017: Irene López León (nova finestra)
amb Contorno Urbano, Mémora, Montana Colors i Ajuntament de L'Hospitalet
Irene López León va inaugurar la segona edició del projecte 12+1 al gener del 2017 a L’Hospitalet.
L’artista juga amb la perspectiva per crear una nova dimensió i transportar-nos a un espai imaginari.
Veure imatge de Febrer 2017: Roc Blackblock (nova finestra)
12+1 Segona edició

Febrer 2017: Roc Blackblock

amb Contorno Urbano, Mémora, Montana colors i Ajuntament de L'Hospitalet
Sota el títol "Llibera l'infant que portes dins" ROC BLACKBLOCK va pintar aquest mur de la Torrasa de l’Hospitalet al mes de febrer dins del projecte 12+1. Tracta sobre una  dona  dins d’una gàbia que imagina dins del seu cap la llibertat. Els stencials han estat creats a partir d'una magnífica fotografia de Janina Riera de Companyia Dudu Arnalot. La fotografia és de Clara Antón Artwork.
Veure imatge de Març 2017: Elbi Elem (nova finestra)
12+1 segona edició

Març 2017: Elbi Elem

amb Contorno Urbano, Mémora, Montana Colors i Ajuntament de L'Hospitalet
En el mes de març de 2017 i dins el projecte 12+1 de L'Hospitalet l'artista Elbi Elem, va intervenir l’espai urbà amb la seva espectacular obra titulada El Círculo.
Veure imatge de Abril 2017: Edjinn (nova finestra)
12+1 segona edició

Abril 2017: Edjinn

amb Contorno Urbano, Mémora, Montana Colors i Ajuntament de L'Hospitalet
L’estil naíf i satíric de l’il·lustrador barceloní Edjin va arribar a la paret del pont de La Torrassa a gràcies al projecte 12+1 de Contorn Urbà. Una divertida intervenció el resultat de la qual és fruit d’una tècnica espontània i un simpàtic estil d’il·lustració i que aborda el tema de la descontextualización tecnològica generacional..
Veure imatge de Maig 2017: BYG (nova finestra)
12+1 segunda edición

Maig 2017: BYG

amb Contorno Urbano, Mémora, Montana Colors i Ajuntament de L'Hospitalet
Durant el mes de maig el mur de La Torrassa que acull el projecte 12+1 de Contorno Urbano va estar pintat per BYG, col·lectiu format per Patricia Bolinches i Luis García, especialistes en il·lustració i arts gràfiques.
Veure imatge de JUNY 2017: Laura Llaneli (nova finestra)
12+1 Segona edició

JUNY 2017: Laura Llaneli

amb Contorno Urbano, Mémora, Montana Colors i Ajuntament de L'Hospitalet
Durant el mes de juny de 2017 es pot contemplar al barri de La Torrassa el mural que porta per títol "Our actions becoming the policy" de l'artista Laura Llaneli.
Veure imatge de tapes del món i art urbà (nova finestra)
Art urbà al Districte Cultural

tapes del món i art urbà

mural realitzat per Kwets
Mural realitzat per l'artista Kwets amb motiu de la segona edició del festival gastronòmic Tapes del Mon organitzat per l'Associació de Gastronomia i Turisme.

El mural està realitzat sobre la paret exterior de la fàbrica de pintures Mongay.

Aquesta empresa, fundada el 1917, és la fàbrica de pintures més antiga d'Espanya en funcionament. Amb aquest mural, es va voler posar en valor la història de l'espai i donar-li visibilitat.
Veure imatge de APS a l'Institut Torras i Bages (nova finestra)
Art urbà a Can Serra

APS a l'Institut Torras i Bages

amb els alumnes, pares i mares, Benito Menni i El Llindar
Fruit d'un APS organitzat per l'Associació Contorno Urbano, l'Institut Torras i Bages té les parets plenes dels colors dels grans murals que van ser pintats pels alumnes del centre educatiu, però també pels pares i mares dels mateixos estudiants. Els artistes BToy, Spogo i Maga van fer el suport artístic d'aquesta acció.
Hi han col·laborat també el CASM Benito Menni i la Fundació El Llindar.
Veure imatge de Andy Warhol Mural by Uriginal (nova finestra)
Art urbà a La Torrassa

Andy Warhol Mural by Uriginal

dins del Projecte Polyhedric
L'Andy Warhol Mural, situada al barri de La Torrassa, constitueix tot un homenatge a la figura d'aquesta icona pop. L'artista hospitalenc Uriginal emmarca aquesta obra dins de la seva sèrie "Vértigo Perifèrico" en la que, traient la part positiva d'aquesta malaltia visual, atorga a les obres clàssiques una nova visió distorsionada.
Veure imatge de TecHno by Kenor (nova finestra)
Art Urbà a Santa Eulàlia

TecHno by Kenor

dins del Projecte Polyhedric
Kenor és actualment el muralista contemporáni de l’Hospitalet més internacional, la seva obra està present a una multitud de ciutats d’Europa i Estats Units. El seu estil es basa en el Graffuturisme, que es compren com l’evolució del graffiti cap a les geometries.

Aquest mural anomenat tecHno, de 25 metres d’alçada, és el primer mural de gran escala que fa a la seva ciutat natal i al barri on va néixer.
Veure imatge de Juliol 2017: Miedo12 (nova finestra)
12+1 Segona Edició

Juliol 2017: Miedo12

amb Contorno Urbano, Mémora, Montana Colors i Ajuntament de L'Hospitalet
Durant el mes de Juliol de 2017 l’artista convidat a participar en el projecte 12+1 de L’Hospitalet és l’artista Miedo12.
La obra, titulada “El no-res més que infinit” té la seva pròpia filosofia:  "Tot neix del no-res com un murmuri projectat sobre el subconscient, donant cos a una idea que acaba creant un holograma. On el principi i la fi són les lletres."
El projecte 12+1 és possible gràcies a l'Ajuntament de L'Hospitalet, Contorno Urbano, Mémora i Montana Colors.
Veure imatge de Graffiti Inclusiu a l'UD Unificación Bellvitge (nova finestra)
amb Anna Vives, Fundació Imaginarium i UD Unificación Bellvitge
Al Camp de Futbol de la Unificación Bellvitge; els prebenjamins del club, persones amb necessitats especials i la pròpia Anna Vives i el seu equip van crear el graffiti: Futbol Inclusiu. L'obra mostra una persona cega, una altra amb cadira de rodes i un aleví tots ells compartint el futbol. Amb la col·laboració de la Fundació Imaginarium.
Veure imatge de Monkey Fingers (nova finestra)
Les columnes de La Bòbila

Monkey Fingers

I seguim omplint el Centre Cultural La Bòbila d'artistes d'art urbà! En aquestes 2 columnes hem comptat amb la col·laboració dels Monkey Fingers, un col·lectiu d'artistes de L'Hospitalet de Llobregat que realitzen treballs i exhibicions de manera conjunta des de 2005. Una barreja de graffiti, disseny gràfic i il·lustració. La seva llarga experiència els fa resoldre de manera creativa tota mena d'encàrrecs
Centre Cultural La Bòbila - Plaça de la Bòbila, 1 - Telf: 93 403 26 50 (de dilluns a divendres de 9 a 14 i de 16 a 22 hores) - Contacta
Ajuntament de L'Hospitalet