Cercar: 
 • Del dimarts 7 de juny al divendres 15 de juliol

  Clive Booth: l’artista social

  Exposició l Performances l Taller
  Veure imatge de Clive Booth: l’artista social (nova finestra)

  Una retrospectiva de l'artista social Clive Booth, anglès, establert a Barcelona des de 1977. Recordant els seus inicis a Les Rambles i la seva participació en el festival L’H.Art Viu, de L'Hospitalet de Llobregat, al 1987. Una trajectòria que pretenem mostrar a través d'una exposició de fotografies, obres i objectes personals; un taller i algunes performances de l'artista.

 • Del dijous 16 de juny al dijous 7 de juliol, 18 h

  Artivisme amb Melata

  Taller d'Art Urbà
  Veure imatge de Artivisme amb Melata (nova finestra)

  Me Lata som una parella d'enamorats que realitzem Art Urbà des del 2014. Llaunes Reciclades pintades amb missatges possitius. Reivindiquem des de l'amor un món millor, practiquem "Art Efímer, amor etern".

  Amb aquest taller us vconvidem a passar tres dies amb nosaltres reciclant llaunes, pensant missatges transformadors, pintant i sortir al carrer a compartir la feina feta amb el barri.

  Celebració del taller els dies 16 de juny, 30 de juny i 7 de juliol a les 18 hores.

  Activitat gratuïta

 • Del dimarts 21 de juny al divendres 22 de juliol

  Terrible de Sebastián Fiaño

  Exposició d'Art Visual de Tècnica Mixta Amb motiu de la celebració de la PRIDE 2022
  Veure imatge de Terrible de Sebastián Fiaño (nova finestra)

  Terrible: adjectiu.Que causa terror.

  Terrible, és també el nom d'aquesta exposició en la qual Sebastián Fiaño manifesta la seva necessitat de desconstruir aquest adjectiu amb el qual constantment es refereixen a la seva persona i el seu art. Com a conseqüència, Fiaño relaciona Terrible amb aquell univers que la gent no pot comprendre ja que deriva d'un substantiu abstracte i que pot ser concebut de moltes formes diferents.
  Mitjançant una obra visual metafísica ens exposa el seu univers incomprensible i terrible per a molts, així com les variables que alliberen la seva singularitat com ser, posant èmfasi en el caràcter ponderatiu d'aquesta paraula.

  ATENCIÓ

  Inauguració: dimarts, 21 de juny a les 19:30 hores

Centre Cultural La Bòbila - Plaça de la Bòbila, 1 - Telf: 93 403 26 50 (de dilluns a divendres de 9 a 14 i de 16 a 22 hores Avís legal
Ajuntament de L'Hospitalet