Cercar: 
 • del dimecres 7 al divendres 30 d'abril
  Veure imatge de Exposició de fotografia 15+1: La fe sentida (nova finestra)

  Quinze van ser les persones d'origen andalús que, en 1977, reunides en un bar del barri de Pubilla Cases de l’Hospitalet i recordant amb nostàlgia les seves processons, van sortir al carrer amb un San José damunt d'una taula per expressar la seva fe, sentint com els veïns i les veïnes els acompanyaven amb devoció. Van iniciar així l'única processó laica d'Espanya, denominada 15+1, els quinze que la van iniciar i el següent que s'incorpori, el poble.

 • del dimecres 14 d'abril al dijous 6 de maig
  Veure imatge de FESTIVAL DEL LLIBRE D'ARTISTA DE L’ HOSPITALET 20213a EDICIÓ (nova finestra)

  El Districte Cultural de L’ Hospitalet en col·laboració amb el CC La Bòbila, organitza amb motiu de la Diada de Sant Jordi 2021, la tercera edició del Festival del Llibre d'artista de L’Hospitalet. L'objectiu d'aquesta mostra és promocionar el llibre d'artista elaborat de manera artesanal.
  L'exposició integra obres de 8 artistes, seleccionats previ concurs, i que estaran exposades a les vitrines del Centre Cultural La Bòbila fins al dia 06 de maig 2021.

  Inauguració: divendres 16.04.21 a les 19.00h

 • del dimecres 14 d'abril al dijous 6 de maig
  3a Edició del Festival del Llibre d'Artista de L'HospitaletVeure imatge de 3a Edició del Festival del Llibre d'Artista de L'Hospitalet (nova finestra)

  El Districte Cultural de L’ Hospitalet en col·laboració amb el CC La Bòbila, organitza amb motiu de la Diada de Sant Jordi 2021 i les Festes de Primavera de L’Hospitalet, la 3ª edició del Festival del Llibre d'artista de L’Hospitalet.

  L'objectiu d'aquesta mostra és promocionar el llibre d'artista elaborat de manera artesanal o de petita edició autoeditada.

  Els artistes escollits per a l'exposició d'aquest any han estat: Pere Pich, Javier Valverde Álvarez, Félix Sampietro, Carles Mamano, Kenia Pérez, Irene Hernández, Georgina Aspa i Teresa Gómez i Martorell.

 • del dimecres 14 d'abril al dijous 6 de maig
  Veure imatge de Festival Infantil i Juvenil del Llibre d'artista de L'Hospitalet (nova finestra)

  El Districte Cultural de L’ Hospitalet en col·laboració amb el CC La Bòbila, organitza amb motiu de la Diada de Sant Jordi 2021 i les Festes de la Primavera de L’Hospitalet , el Festival infantil- juvenil del Llibre d'artista dins del marc de la 3a edició del Festival del Llibre d'artista de L’Hospitalet .
  L'objectiu d'aquesta mostra és divulgar el llibre d'artista, entre els nens i joves, a través de la seva expressió plàstica.
  El llibre d'artista entès com una obra d'art en si mateix, una poesia visual. Una forma d'expressió de múltiples combinacions diferents elaborat de manera artesanal: collage, cosit, pintura, materials reciclats, pop-up... sobre paper, tela, fusta, etc. L'estructura del llibre, el seu disseny, el llenguatge artístic i els materials emprats són lliures.

  Podeu consultar aquí les BASES

 • Divendres, 16 d'abril, 20 h

  Así se escribe el Tango
  amb l'Associació Escritura en Vivo

  MUTIS
  XII Festival de Teatro Independiente de Barcelona
  Veure imatge de Así se escribe el Tangoamb l'Associació Escritura en Vivo (nova finestra)

  El Festival MUTIS arriba a la ciutat de L'Hospitalet amb aquest muntatge creat per l'Associació Escritura en Vivo..

  Podeu fer les reserves a la web del Festival www.mutis.es

Centre Cultural La Bòbila - Plaça de la Bòbila, 1 - Telf: 93 403 26 50 (de dilluns a divendres de 9 a 14 i de 16 a 22 hores) - Contacta
Ajuntament de L'Hospitalet