Cercar: 
 • del 24 de gener al 28 de març, dimecres de 19 a 20:45 h

  Tu també sumes

  Grup de recolzament mutu
  Veure imatge de Tu també sumes (nova finestra)
  Vols reforçar les teves qualitats positives i acceptar les teves qualitats negatives?
  En aquest grup aprendrem, compartint nostres pròpies experiències, a potenciar tot el bé que ja tenim i acceptant el no tan bo. Així aconseguirem créixer i avançar.
  T'aportarem un seguit d'eines perquè sumin al teu benestar i felicitat diària.
  Vine a conèixer el nostre grup de suport mutu. Ens reunirem els dimecres de 19 a 20:45 hores al Centre Cultural La Bòbila.
  Per apuntar-te mana'ns un Whatsapp al 610.831.270
  Taller sense ànim de lucre.
 • del 27 de febrer al 23 de març
  Veure imatge de Fotografía: El pecat de ser vídua a l'Índia (nova finestra)
  En la cultura hindú les vídues són símbol de mal auguri. Una vídua a l'Índia, vestirà de blanc per a la resta dels seus dies. Embolicada en una tela sense cosir, portarà cendra en el front, li arrencaran els ornaments, la despullaran de totes les possessions i estatus social, només podrà menjar una vegada al dia i serà repudiada per la seva família. A uns 150 quilòmetres de Delhi es troba la ciutat sagrada de Vrindavan, coneguda com la ciutat de les vídues, on hi viuen unes 20.000, la majoria en condicions d'extrema pobresa.
 • del 27 de febrer al 23 de març
  Veure imatge de Exposició d'escultura ceràmicaAcolorint volums de Laura Álvarez Keller (nova finestra)
  La Laura Álvarez Keller, en aquesta exposició, presenta representacions de figures humanes i animals en les quals intenta portar a la tercera dimensió el món de la pintura en el qual ha treballat durant tota la seva vida. Per a ella són dos mons complementaris, el de la pintura i el de la ceràmica, amb infinites possibilitats que espera poder desenvolupar en el futur proper.
Centre Cultural La Bòbila - Plaça de la Bòbila, 1 - Telf: 93 403 26 50 (de dilluns a divendres de 9 a 14 i de 16 a 22 hores) - Contacta
Ajuntament de L'Hospitalet