Cercar: 
 • del dimarts 4 de juny al divendres 26 de juliol
  Veure imatge de Summer Experience a La BòbilaExposició de fotografia:Postals de L'Hospitalet abans i ara (nova finestra)
  L’exposició “Postals de L’Hospitalet abans i ara” fa una retrospectiva dels nostres barris a través de fotografies. Coneixerem l’abans i l’ara de la nostra ciutat de la mà de les persones participants dels diferents Punts Òmnia de L’Hospitalet, que es reuneixen en el marc de la BlogL’Hosfera.

  Organitzat per: La BlogL’Hosfera
  https://bloglhosfera.wordpress.com
  Comenta-la a Twitter: #lhpostal

  Inauguració: 4 de juny a les 19:30 hores
 • del dimarts 25 de juny al diumenge 21 de juliol
  Veure imatge de Exposició de miniatures Lilura (fascinació) (nova finestra)
  Hi ha alguna cosa fascinant en les miniatures. Les observem amb sorpresos ulls infantils primer i amb autèntic interès adult després. Ens sorprèn el realisme i la delicadesa de les peces i ens intriga com han estat creades. Ens provoquen un desig de conèixer als possibles usuaris d'aquests mobles. Què estaven fent? A on han anat? Tornaran?
 • del dimarts 2 al divendres 19 de juliol

  Exposició documental: El dorado

  Fets bàsics del moviment de lesbianes, gais, bisexuals i transexuals, durant els anys en què es va consolidar: 1930-1980.
  Veure imatge de Exposició documental: El dorado (nova finestra)
  Partim de 1930 com a període en què s’estabilitza la primera generació del moviment homosexual. L’any 1980 va suposar la legalització i despenalització de la comunitat lgtb a l’Estat Espanyol. Una mostra volgudament esquemàtica, a grans trets, per a destacar l’essencial d’aquell passat, a nivell mundial i a casa nostra entre 1930 i 1980. En total, 50 anys on començàrem a guanyar drets i dignitat.
 • Divendres, 19 de juliol, 20 h

  Terrats en Cultura:
  Johnny&Vienna

  dirigit per Llàtzer Garcia
  Veure imatge de Terrats en Cultura:Johnny&Vienna (nova finestra)
  El cabaret poètic de Llàtzer Garcia puja al terrat de La Bòbila!
  Aprofita gaudir d'aquest espectacle oníric i evocador del vell oest en un memorable capvespre d'estiu i contempla la posta de sol. ??

  ENTRADA LLIURE
  Cal fer reserva prèvia a ccultural.labobila@l-h.cat (aforament limitat)
Centre Cultural La Bòbila - Plaça de la Bòbila, 1 - Telf: 93 403 26 50 (de dilluns a divendres de 9 a 14 i de 16 a 22 hores) - Contacta
Ajuntament de L'Hospitalet