Buscar: 
Ver imagen de  Cre-Acting (nueva ventana)
Desde el Centro Cultural La Bòbila ofrecemos la posibilidad de hacer residencias en nuestro equipamiento como apoyo a la creación artística en el ámbito de las artes escénicas. Desde teatro hasta nuevas dramaturgias pasando por el circo, la danza, las performances, el cabaret o cualquier otra manifestación artística que podamos acoger.

Para participar en esta convocatoria se tiene que hacer llegar un dossier gráfico y la ficha de solicitud a ccultural·labobila@l-h.cat o bien por correo ordinario al Centro Cultural La Bòbila. PL. De La Bòbila 1. 08906 El Hospitalet.
Ver imagen de En Patufet i El fandango de los muertos (nueva ventana)
Col·laboració Mèxic-Barcelona

En Patufet i El fandango de los muertos

amb PerroTeatro i Teatriciclo
Durant tot el mes d'octubre la Companyia Perro Teatro i el Teatriciclo estaran a La Bòbila preparant "En Patufet i El Fandango de los Muertos",  un espectacle d'actors i titelles, presentat sobre un teatrí mòbil, integrat pel conte popular català del segle XIX “Patufet” i “El fandango de los muertos” de Constancio S. Suárez autor mexicà del segle XIX.
Està concebut per presentar-se al carrer o en qualsevol lloc públic, obert o tancat, per a espectadors joves i adolescents amb l'objectiu de desenvolupar el gust per les arts en general i pel teatre en particular, així com brindar alternatives d'entreteniment, al mateix temps que es fomenta la imaginació a través de les convencions naturals que exerceix la fascinació de teatre de titelles.
Centre Cultural La Bòbila - Plaça de la Bòbila, 1 - Telf: 93 403 26 50 (de dilluns a divendres de 9 a 14 i de 16 a 22 hores) - Contacta
Ajuntament de L'Hospitalet