Cercar: 
Veure imatge de  Cre-Acting (nova finestra)
Des del Centre Cultural La Bòbila oferim la possibilitat de fer residència al nostre equipament com a suport a la creació artística en l’àmbit de les arts escèniques. Des de teatre fins a noves dramatúrgies passant pel circ, la dansa, les performances, el cabaret o qualsevol altra manifestació artística que puguem acollir.

Per participar en aquesta convocatòria s’ha de fer arribar un dossier gràfic i la fitxa de sol•licitud a ccultural.labobila@l-h.cat o bé per correu ordinari a Centre Cultural La Bòbila. PL. De La Bòbila 1. 08906 L’Hospitalet.
Qualsevol dubte podeu trucar al 93.480.71.82.
Veure imatge de  En Patufet i El fandango de los muertos (nova finestra)
Col·laboració Mèxic-Barcelona

En Patufet i El fandango de los muertos

amb PerroTeatro i Teatriciclo
Durant tot el mes d'octubre la Companyia Perro Teatro i el Teatriciclo estaran a La Bòbila preparant "En Patufet i El Fandango de los Muertos",  un espectacle d'actors i titelles, presentat sobre un teatrí mòbil, integrat pel conte popular català del segle XIX “Patufet” i “El fandango de los muertos” de Constancio S. Suárez autor mexicà del segle XIX.
Està concebut per presentar-se al carrer o en qualsevol lloc públic, obert o tancat, per a espectadors joves i adolescents amb l'objectiu de desenvolupar el gust per les arts en general i pel teatre en particular, així com brindar alternatives d'entreteniment, al mateix temps que es fomenta la imaginació a través de les convencions naturals que exerceix la fascinació de teatre de titelles.
Veure imatge de  Aye-Nah (nova finestra)
Organitzat per Bipol·Art

Aye-Nah

amb Aina Lanas
“(...) es va danyar, es va desconstruir i li van  faltar braços, cames, vida. El que quedava buscava màscares i cossos a on establir-se, fins que va comprendre que no era cos, que era lliure, com la música. I va ballar fins que es va acabar l’amor.”

Intèrpret i coreògrafa: Aina Lanas
Veure imatge de  Om Rasa (nova finestra)
Danza urbana en La Bòbila

Om Rasa

por Arias Fernández "Joker"
OM (so primordial de la creació). RASA (sabor, perfum, gust).
Aquest projecte, que està neixen a La Bòbila, busca integrar el moviment pur i innat i l'essència de cada artista amb el joc, la diversió, els límits…
Per trobar la sinèrgia de tot això practica danses com Krump, esport com Parkour, arts marcials com JiuJitsu i s'entrena física i mentalment per la autosuperació, el desenvolupament de la capacitat creativa i la màxima expressió.
Actualment els Om Rasa están creant la seva primera peça.
Veure imatge de  MARSO&BECKY (nova finestra)
Con el soporte de Bipol·Art

MARSO&BECKY

con Mickael Marso Riviere y Becky Namgauds
Marso & Becky (UK)
Com el génere imposa rols en les relacions humanes? Com es manifesta això en el moviment? Becky i Marso presenten la seva primera col•laboració coreogràfica, amb la qual reflexionen sobre les normes socials i els estereotips masculins i femenins.

Creació i interpretació: Mickael Marso Riviere i Becky Namgauds
Durada: 15 minuts aprox.

La creació es presentarà al Centre Cultural el 10 de Novembre i aquest projecte ha estat possible gràcies a la col·laboració de dos festivals: Per Amor a L'Hart i Hop Festival.
Veure imatge de  LEAR de Francesc Messeguer (nova finestra)
amb l'actor Santi Monreal
Amb la intenció de marxar a l'Argentina a presentar la seva feina, l'actor de L'Hospitalet Santi Monreal, està fent residència al Centre Cultural per tal de preparar el monòleg LEAR, de Francesc Meseguer.
El text versa sobre un crític de teatre que, buscant un video sobre l'entrada espectacular d'uns actors en una representació del Rei Lear de Shakespeare, acaba reflexionant sobre la seva vida personal i professional.
Aquesta creació es presentarà al Centre Cultural La Bòbila el 27 de Novembre a les 20 hores. Entrada Lliure. 
Veure imatge de  PARÀSITS LA HISTÒRIA DELS PIRATES D’EDELWEISS (nova finestra)
Un musical de Sílvia Navarro i Eduard Tenas
Sota la direcció de Sílvia Navarro i amb les composicions musicals d'Eduard Tenas, aquesta jove companyia arriba a La Bòbila durant els mesos de feber i març per a assajar "Paràsits. El Musical" basat en la història dels Pirates d'Edelweiss.

A l'Alemanya de 1943, durant la Segona Guerra Mundial, grups de joves contraris al règim Nazi s’organitzen pel combatre’l a través de la música i les accions socials. El govern alemany els considera paràsits de la societat i els combat amb la força intentant eradicar-los. Això farà que un grup de la ciutat de Colònia, Els Pirates D’Edelweiss, comenci a plantejar-se si la violència només es pot combatre amb violència.
Centre Cultural La Bòbila - Plaça de la Bòbila, 1 - Telf: 93 403 26 50 (de dilluns a divendres de 9 a 14 i de 16 a 22 hores) - Contacta
Ajuntament de L'Hospitalet