Cercar: 
Veure imatge de Cre-Acting (nova finestra)
Des del Centre Cultural La Bòbila oferim la possibilitat de fer residència al nostre equipament com a suport a la creació artística en l’àmbit de les arts escèniques. Des de teatre fins a noves dramatúrgies passant pel circ, la dansa, les performances, el cabaret o qualsevol altra manifestació artística que puguem acollir.

Per participar en aquesta convocatòria s’ha de fer arribar un dossier gràfic i la fitxa de sol•licitud a ccultural.labobila@l-h.cat o bé per correu ordinari a Centre Cultural La Bòbila. PL. De La Bòbila 1. 08906 L’Hospitalet.
Qualsevol dubte podeu trucar al 93.480.71.82.
 • Veure imatge de Peggy Pickit veu la cara de Déu (nova finestra)
  Amb l'Associació Teatre Invisible

  Peggy Pickit veu la cara de Déu

  de Roland Schimmelpfennig
  El muntatge “Peggy Pickit veu la cara de Déu” és un projecte de l’Associació Teatre Invisible que iniciarà la seva residència a La Bòbila el desembre de 2016 i que s’estrenarà a finals de gener del 2017 al Círcol Maldà i compta amb el suport de l'OSIC i del Goethe Institut de Barcelona.
  En la seva fitxa tècnica hi apareixen el director Moisès Maicas i, entra d’altres encara per concretar, els actors Mireia Aixalà, Anna Alarcón i Jacob Torres.
  Coincidint amb l’estrena de Peggy Pickit veu la cara de Déu, i en col•laboració amb el Goethe-Institut de Barcelona, s’ha previst dur a terme una sèrie d’activitats entorn de Roland Schimmelpfennig, el teatre alemany contemporani i les traces de la seva influència en la dramatúrgia catalana actual. Així mateix, en el marc de la col•laboració del Teatre Invisible amb Lleonard Muntaner Editor, està prevista la publicació de
  la versió catalana de l’obra, precedida d’un pròleg que analitzi l’obra dramàtica de Roland Schimmelpfennig.
 • Amb Glòria Llevat i Jaume Sangrà

  Artificial Company

  Dansa Teatre
  Artificial company pretén ser una peça de dansa amb elements teatrals que enfoca el tema de la intel·ligència artificial contextualitzada en l’àmbit sentimental.
  Inspirant-nos en el capítol Be rigth back de la sèrie britànica Black Mirror, ens volem plantejar com un robot gairebé humanitzat gràcies als avenços tecnològics podria ser un substitut d’una persona com a company de vida.
Centre Cultural La Bòbila - Plaça de la Bòbila, 1 - Telf: 93 403 26 50 (de dilluns a divendres de 9 a 14 i de 16 a 22 hores) - Contacta
Ajuntament de L'Hospitalet