Cercar: 
Veure imatge de  Cre-Acting (nova finestra)
Des del Centre Cultural La Bòbila oferim la possibilitat de fer residència al nostre equipament com a suport a la creació artística en l’àmbit de les arts escèniques. Des de teatre fins a noves dramatúrgies passant pel circ, la dansa, les performances, el cabaret o qualsevol altra manifestació artística que puguem acollir.

Per participar en aquesta convocatòria s’ha de fer arribar un dossier gràfic i la fitxa de sol•licitud a ccultural.labobila@l-h.cat o bé per correu ordinari a Centre Cultural La Bòbila. PL. De La Bòbila 1. 08906 L’Hospitalet.
Qualsevol dubte podeu trucar al 93.480.71.82.
Veure imatge de  En Patufet i El fandango de los muertos (nova finestra)
Col·laboració Mèxic-Barcelona

En Patufet i El fandango de los muertos

amb PerroTeatro i Teatriciclo
Durant tot el mes d'octubre la Companyia Perro Teatro i el Teatriciclo estaran a La Bòbila preparant "En Patufet i El Fandango de los Muertos",  un espectacle d'actors i titelles, presentat sobre un teatrí mòbil, integrat pel conte popular català del segle XIX “Patufet” i “El fandango de los muertos” de Constancio S. Suárez autor mexicà del segle XIX.
Està concebut per presentar-se al carrer o en qualsevol lloc públic, obert o tancat, per a espectadors joves i adolescents amb l'objectiu de desenvolupar el gust per les arts en general i pel teatre en particular, així com brindar alternatives d'entreteniment, al mateix temps que es fomenta la imaginació a través de les convencions naturals que exerceix la fascinació de teatre de titelles.
Centre Cultural La Bòbila - Plaça de la Bòbila, 1 - Telf: 93 403 26 50 (de dilluns a divendres de 9 a 14 i de 16 a 22 hores) - Contacta
Ajuntament de L'Hospitalet